Bemutatkozás

Dr. Arnousz-Juhász Lilla Mária

természetgyógyász, akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus, prána energetikai gyógyító

Tisztelt Olvasó!

Köszöntöm honlapomon! 

Kérem, olvassa végig a gyógyító munkámról szóló bemutatást és amennyiben szimpatikusnak találja, foglaljon hozzám időpontot!

Partnerként vezetem végig gyógyulási útján, bizalmas, meghitt légkörben dolgozom, a gyógyítás számomra hivatás. Bármilyen testi vagy lelki betegsége, káros szokása vagy életmódja van, nem ítélkezem Ön felett, kizárólag segítem az egészsége visszanyerésében, megőrzésében.

Kezeléseim során, a szervezet, a test és lélek öngyógyító mechanizmusait erősítem. A hagyományos kínai orvoslás szerinti diagnosztika munkám alapja, eszerint tudok javasolni kezeléseket, de mindenben az Ön döntése, beleegyezése számít.

Akkor is várom rendelőmben, ha csak szeretne lazítani a rohanó hétköznapok közepette, ígérem a kezelés után újult erővel tér vissza életébe.

Pácienseimnek biztosítom a kényelmes kezelési időt, a vendégeim nem találkoznak egymással, nem várnak a másik után, előtt. Az energetikai tisztulás és erősödés alapja, hogy tiszta, fertőtlenített rendelő várja a vendégeket! Erről minden vendég előtt és után, s a kezelése közben is gondoskodom. A rendelő az egészségügyi járóbeteg szakellátás elvárása szerinti infekciókontroll szabályzattal rendelkezik, így hozzám feltöltődni, gyógyulni érkezik, fertőzés és fertőződés kizárva!

Remélem hamarosan rendelőmben üdvözölhetem! 😊

NAMASTE!

Tisztelettel, Dr. Arnousz-Juhász Lilla Mária


Gyógyulások

Íme néhány megjegyzés a gyógyító tevékenységem margójára…

„2 éve tartó megmagyarázhatatlan rosszullétekkel, szédüléssel, gyengeséggel és elég komoly életminőség romlással kerestem fel Lillát. Elötte sokféle kezeléssel, életmód váltással, étrendel, vitaminokkal próbálkoztam sajnos sikertelenül. Már az első találkozás után éreztem hogy ez az út amin el kellett indulnom. Most fél év kezelés után nyugodtan mondhatom hogy visszakaptam a régi eléggé mozgalmas és aktív èletemet amiért nagyon hálás vagyok neki. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.” Z.B Siófok
 

„2023. májusában kezdtem Lillához járni, először hetente, aztán 10 kezelés után havonta járok. Összességében vagyok jobban, fájdalmaim már nincsenek, az emésztésem javult és ami a legjobb, hogy nyugodtabb vagyok. Megtanultam lazítani. Köszönöm!” Angi, Székesfehérvárról

„Évek óta nyugtatókat szedek és antidepresszánsokat írt fel a dokim, elég erősek, így járok akupunktúrára, amitől sokkal energikusabb és nyugisabb vagyok. A gyógyszerekhez hozzá lehet szokni, így igyekszem őket kivenni az életemből. Lilla segít ebben, tudom hosszú az út és akudetox kezelés kell, mert függőségem is van, de rajta vagyok a gyógyuláson és van ebben segítségem Lilla személyében.” XYZZS

“Hónapok óta dugult a fülem, és a “funkcionális” orvoslás nem talált megoldást a problémámra, amikor egy ismerősöm ajánlására kapcsolatba kerültem Lillával. Lilla kisugárzása már önmagában gyógyítóan hat, de sokféle módszert kombinálva 1-2 találkozó után sikerrel kezelte a füldugulásomat is. Azóta rendszeresen találkozunk, mert hiszem, hogy a nagyon aktív és stresszes mindennapjaimban fontos az egyensúly megtartása. A Lillával való találkozások, a maximális odafigyelés es maguk a kezelések fizikai, lelki és spirituális szinten egyaránt hatnak és segítenek megőrizni egészségemet. Nagyon hálás vagyok neki.” K. Adrienn Budapest

„Pajzsmirigy betegségben szenvedtem, gyógyszert írtak fel rá. Lilla említette, hogy az akupunktúra segíthet, így beleegyeztem. A kezelésnek köszönhetően javultak az értékeim, az orvosom nem értette mi volt a hirtelen változás oka, mivel a gyógyszerrel is több hónap, mire normalizálódnak az értékek. Azóta rendben vannak az eredményeim, az epekövemet pedig az általa javasolt gyógynövény csepp beszedésével rendeztem, mára- közel 3-4 hónap alatt- oda jutottunk, hogy nem kell műteni.”

E. H. Veszprém

„Nem hiszek a természetgyógyászatban, de nagyon rosszul voltam és Lilla házhoz jött hozzám, egyik kezelés után olyat mondott rólam, amit senkitől nem tudhatott. Mai napig nem értem, hogyan tudhatta meg a hatalmas titokként őrzött, családom előtt is titkolt, kínos gondolataimat. Azóta átbeszéltük és feloldódott bennem valami. Viszont továbbra sem értem mi történt és még élek keresem erre a választ…”

monogramot nem kívánt megadni

„Régóta gyereket szerettünk volna, Lilla mindig mondta, hogy türelem és érzi, jönni fog hozzánk a baba, nem tudom miért, de fülemben csengtek szavai, nagyon megerősítettek lelkileg, hittem neki. Mára boldog anyuka vagyok, igaz kisfiúnk lett, Lilla pedig kislányt érzett. 😊”

A.A. Siófok

„Térdfájdalmam volt, a kezét tette rá és a melegség, amit éreztem napokra megszüntette a fájdalmamat.”

M.M. Balatonakarattya

„A nyugtalan alvásom szűnt meg a kínai bogyótól, amit a fülembe tett. Én a tűtől félek, így csak ezekért a bogyókért megyek, sokkal több az energiám, amióta járok Lillához.” B. Veszprém

Krónikus fáradtság miatt kerestem fel Shen Zen rendelőt.. A kínai bogyók behelyezésekor semmilyen fájdalmat nem éreztem. A kezelés eredményeképpen napról napra egyre energikusabbá váltam, jobb lett a közérzetem, javult a fizikai aktivitásom. Kedvet kaptam a koromnak megfelelő mozgáshoz, hosszabb sétákat tettem és nem fáradtan el. Mivel jelentős túlsúllyal is rendelkezem, ezért ez is jó hatással volt a szervezetemre. Sőt az étvágyam is jelentősen csökkent. A férjemnél is hasonló javulás tapasztaltunk a mindennapokban, pedig ő krónikus betegségekkel küzd. Állapota, közérzete sokat javult. Már több alkalommal vettük igénybe ezt a szolgáltatást. Mindenkinek ajánlom.

T.A. Székesfehérvár


„Ajánlom mindenkinek, aki bármilyen egészségügyi problémát érez magán. Orvosi kezelés mellett vagy helyett érdemes hozzá fordulni. Nekem sokat segített lelkileg is. Türelmesen végighallgatott. A kezeléseken jól éreztem magam, ellazultam, feltöltődtem. Férjem az egyik kezelés után azt mondta „Te kivirultál”. Ez mindent elmond szerintem.” Timi, Veszprém
 

„Közel féléve, két hetente járok Lillához, aki közvetlen és megértő, segít, hogy megtaláljam az utam, nemcsak gyógyít, hanem segít újjáépíteni az egész életemet. A TSH-m már normális értéket mutat, aludni végre tudok, a menstruációs fájdalmaim csökkentek, kiegyensúlyozottabb vagyok szerintem. Az első alkalmak után fáradt voltam és voltak erősödő tüneteim, de utána jobb lett minden vagy elmúlt. Összességében vagyok jobban és várom hova jutok el… szerintem jó, ha valaki rendszeresen beépíti Lillát és persze kezeléseit az életébe, megbánni nem fogja, egészen elképesztő módon támogatják a „fentiek” a gyógyító munkáját.” JanGa, VP

Dr. Arnousz-Juhász Lilla Mária gyógyító bemutatkozása

Természetgyógyász vagyok, azon felül szakirányom az akupresszúra és a fülakupunktúrás addiktológia. Az Országos Kórházi Főigazgatóságnál szereztem képesítéseimet, az egészségügyi hatóságok által kiállított, hatályos működési engedélyekkel rendelkezem. Emellett nemzetközi iskolától, japán-kínai származású mester tanaiból prána-, energetikai gyógyítói okleveleket is szereztem. Egészségügyi szakdolgozóként folyamatosan képzem magam és igyekszem a legfrissebb, komplex, nemzetközi, természetes gyógyító tudás alkalmazásával gyógyítani, ennek keretében kiemelten tanultam fitoterápiát (gyógynövénytan), a tibeti-thai-japán-perzsa-egyiptomi és a magyar népi gyógyászat tanait, Schüssler sóterápiát és Bach virágterápiát alkalmazok kezeléseim során. Az orvoslásra való felkészülés és a továbbképzések során a gyermekek gyógyításával is specializáltan foglalkoztam, foglalkozom.

Természetgyógyászati Rendelőm egészségügyi járóbeteg szakellátás keretében működik.

Az életem 2020-ban változott meg, a világjárvány tovább erősítette bennem az egészségre való törekvés fontosságát, de mégsem ez sodort a gyógyítás felé. Mindig bennem élt az univerzum szándéka, az emberek feltétlen szeretete, segítése és azt is tudtam jóslatokból, hogy egyszer „orvos” leszek.

2020-ban viszont konkrétan az „Égi gondviselő/Univerzum/Isten” adott jelzést arra, hogy gyógyító hivatást vállaljak, aszerint, ahogyan kérik tőlem és én örömmel beleegyeztem. Ez az elhivatás egy imádkozás során történt velem. Ezután sikeresen megszereztem az egészségügyi hatóságok, jogszabályok által elvárt szakmai vizsgákat. Munkám során teljesítem, amit kértek tőlem, gyógyítok természetes módszerek, eszközök alkalmazásával és büszkén adom át az égi- gyógyító energiákat, intuíciókat, iránymutatásokat pácienseimnek. 

A gyógykezelések során a klasszikus, hazai és nemzetközi, újkori és hagyományos természetgyógyászatot alkalmazom, a fülakupunktúra és az akupresszúra szakterületeim. Az igazi gyógyítói lényeg a tenyeremben és a gondolataimban vannak. Megérzéseim, sugallataim átadásával is segíthetek életük szebbé, egészségük jobbá tételében. 

Vallásoktól függetlenül dolgozom, rendíthetetlenül hiszek az Isteni energiában, gondviselésben. A női energiák anyja, a Szűz Anya „nővére” vagyok, 2016. óta a nemzetközi összefogáson alapuló, vallásoktól független Mária Rendben is tevékenykedem, imával, lelkiszolgálattal segítek ott, ahol szükség van rá.

Az égi gyógyító tudás és a végzettségek mellett, a nemzetközi tudományos szakirodalom és a hazai gyógyító könyvek tanulmányozása sem ismeretlen számomra, mégis leginkább az időtálló orvoslást kedvelem. Ami több ezer éve sikeres, hatásos, az megfelelő gyógymód! Ilyen az akupunktúra is. Bizonyára vannak, akiknek én sem tudok segíteni, hiszen bár minden betegség gyógyítható, nem minden beteg az. Viszont, ha csak egy emberhez el tudom juttatni a gyógyító energiát, melyet az Égiek küldenek neki vagy tudok egy lazítós nappal rezgést emelni Önben, akkor már megérte! 

2023 őszétől a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Veszprém Vármegyei Területi Szervezet Természetgyógyászati szakmai tagozatának területi képviselője vagyok. Tisztségemre a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban választottak meg. Koordinációs és érdekképviseleti munkám során arra törekszem, hogy szakmabeli társaim minél nagyobb támogatást kaphassanak gyógyító munkájuk elvégzéséhez.

Korábbi közigazgatási szakmámban sikeresen helytálltam, mégis a változás felé sodort az élet: a közigazgatás-tudomány doktora vagyok, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja, egykori köztársasági ösztöndíjas diák, tudományos közösségek tiszteletbeli elnöke, számos közszolgálati könyv- írás szerzője, több ezer tisztviselő és egyetemi hallgató korábbi oktatója, európai uniós projektek kitüntetett megvalósító menedzsere, vezetője és tisztviselője. DE! Ma már elsősorban Anya és Feleség, aki gyógyító hivatást választott.

Ismerkedjünk össze személyesen, Szeretettel várom rendelésemen!

Lilla